Een Toertocht met een glimlach

Het succes van de Toertocht door de Zuidelijke baronie wordt voortgezet op zondag 12 juni 2016.
Deze unieke toertocht leid u door het prachtige landschap van brabant.

De organisatie van deze toertocht gaat zeker zorgen voor een glimlach op ieders mond.
Met een aantal prachtige routes zal u verbaasd staan van ons brabantse landschap. Het leidt u door gebieden die u, en misschien zelfs door vele lokale mensen, nog niet eerder hebt bezocht. De tochten zijn geschikt voor de recreatieve en geoefende fietser. Dus voor ieder wat wils.

Stichting Erbij heeft in samenwerking met de Wielertoervereniging van Alphen wederom aan iedereen gedacht tijdens deze toertocht. Een hapje en een drankje voor onderweg. Bovendien, als je geen beschikking hebt over een speciale fiets, dan zorgen wij dat er 1 ter beschikking wordt gesteld. We vragen een kleine vergoeding voor deze toertocht van 2 euro. Al bij al wordt het een geweldige dag voor het hele gezin.
Wij wensen u bij deze alvast een fijne dag toe!!!

WIE KAN ER DEELNEMEN?

  • Mensen met een verstandelijke beperking
  • Mensen met een lichamelijke beperking
  • Mensen met een visuele beperking
  • Mensen met een auditieve beperking
  • Mensen met een chronisch aandoening
  • Familieleden
  • Fietsliefhebbers
  • Iedereen (MET, maar ook ZONDER beperking) mag en kan aan de toertocht door de Zuidelijke Baronie deelnemen

U WILT EEN HANDJE HELPEN

Bij het organiseren van een evenement komt erg veel kijken. We kunnen daarom altijd extra handen gebruiken op de dag zelf.
Mocht je op 16 juni niets te doen hebben, en je wilt iets voor ons doen?
Meld je dan bij ons aan. We zullen snel met je contact opnemen.
Alvast bedankt!!

U WILT MEER INFORMATIE

In 2008 heeft Stichting ERBIJ een wereldidee ingediend bij Rabobank De Zuidelijke Baronie.
Met het wereldidee wilt de Rabobank onze wereld dichtbij beter maken. Zij stimuleren hiermee maatschappelijke projecten in de dorpen in de regio met geld, kennis, ervaring en faciliteiten.

Ons idee was een fietstocht te organiseren voor mensen met een beperking. Onze ervaring leerde ons namelijk dat er maar weinig tot geen fietstochten zijn voor deze doelgroep. Als mensen al een eigen fiets hadden, en dat is zeker niet altijd het geval, dan was het al moeilijk om deze fiets naar zo’n evenement te vervoeren.
Wij wilden daar verandering in brengen en dat is ons gelukt! Samen met onze vrijwilligers, sponsors (met name onze hoofsponsors) en alle mensen die een steentje hebben bijgedragen hebben we de Toertocht kunnen realiseren.
De reacties waren zelfs zo positief, dat we er een twee-jaarlijks evenement van hebben gemaakt. Intussen mogen we zelfs al zeggen dat we in 2016 een jubileum mogen gaan vieren. Onze vijfde maal Toertocht door de Zuidelijke Baronie staat er aan te komen. We hopen dat we u mogen verwelkomen op 12 juni 2016!!

DIT ZIJN ONZE SPONSORS

Zonder onze sponsors kunnen we geen Toertocht organiseren.
Bij deze willen we alle sponsors bedanken voor hun zeer gewaardeerde inzet en/of ondersteuning!

Met name onze Hoofdsponsors:
Logo_DKF_Gloed_FC Logo_DKF_Gloed_FC

RECENT
PROJECTS

De Toertocht door de Zuidelijke Baronie wordt georganiseerd door Stichting ERBIJ en mede mogelijk gemaakt door de WielerToerVereniging Alphen