Een geweldige dag met Fantastische fietsers!

Afgelopen zondag was het zover en wat hebben we genoten met z’n allen. Het weer was perfect en al om 9.15 uur kwamen de eerste deelnemers zich melden. Om 10.00 uur toen er al veel meer mensen waren gearriveerd was de opening. Na een woordje van Rene, wethouder Corry Janssen en Stella van het Dirk Kuyt Foundation, die volop geluid kregen van Jan en Stephan was het de beurt aan Puf en Plofke om de toertocht grandioos te openen.
Wat waren ze leuk die clowns en wat hadden ze een superleuke trommel om iedereen aan te moedigen. Daarna kwamen de vrolijke klanken van BoaSorte die voor de Struivenbakkerswagen iedereen lieten genieten van de mooie muziek.
De eerste lunchpakketten, die mede mogelijk werden gemaakt door de PLUS werden al aangebroken en de fietsen werden klaar gezet voor vertrek.
Nadat iedereen weer wat bij gekletst was vertrokken er verschillende groepen met ontzettend veel vrijwilligers van de WTV Alphen. Hartstikke fijn dat we zo goed kunnen samenwerken en grandioos dat jullie met zoveel mensen zijn om te helpen.
Door sommige WTV leden, werd al voor de vierde keer met dezelfde deelnemer gefietst!

Onderweg was er een rustplaats bij de Familie Dircken voor de 5 kilometer, bij Camping Buitenlust voor de 13 kilometer en de 30 en 70 kilometer mochten gaan genieten op het Boerderijterras bij Toontje Schoen in Chaam. Verschillenden waren er nog nooit geweest, maar we weten zeker dat ze er vaker zullen komen.

Terug bij de tent was Johan den Draaier al volop aan het voorbereiden voor de middag. Er mochten verzoekjes worden gedaan en zelfs onze eigen CD, met het jubileumlied, werd verschillende keren gedraaid. De Soms band was gearriveerd en ook zij zorgden ervoor dat de stemming er in bleef. Ondertussen konden de mensen een ritje maken met de huifkar, konden de kinderen geschminkt worden en was er een springkussen aanwezig.

Om half vier toen iedereen terug was op het terrein kwam er een geweldige artiest Johny Purple bekend van ‘Een geit in het café’! Gelijk werd de polonaise ingezet en José en Angelien mochten voor 1 keer de purple ladies zijn. Hun dag kon niet meer stuk. Alles werd vastgelegd door Danny onze fotograaf en dit jaar werd er zelfs gefilmd door Theo en Marieke. We zijn erg benieuwd naar al het moois wat er is vastgelegd.

Aan het einde van de middag ging iedereen moe maar voldaan naar huis. Wat was het een schitterende dag en wat goed dat we zo veel sponsors hebben voor dit evenement, want zonder hen en zonder al die enthousiaste vrijwilligers zou dit niet mogelijk zijn. We hopen deze toertocht nog vaak te kunnen organiseren en hopen dat er steeds meer publiek op af komt, want het is echt de moeite waard !
VOOR IEDEREEN!